NİĞDE / BOR - Şehit Ramazan Konuş İlkokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 104. yılını okulumuzda coşkuyla kutladık.

Şbt

Deneyap başvuru süreci başlamıştır

Şbt

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Türkiye Teknoloji Takımı Vakfının yürütücülüğünde ve Bakanlığımız paydaslığında düzenlenen TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali, kuruluşundan bu yana yurt içinde ve yurt dışında olmak üzere toplamda 9 defa gerçekleştirilmiştir. 2024 yılında TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali, kamu ve özel sektörün de aralarında bulunduğu 122 kurum/kuruluşla birlikte Adana'da düzenlenecektir.

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında etkinliklerimiz devam etmektedir.

May

Okulumuz anasınıfı öğrencileri için öğle yemeği hizmetimiz başlamıştır. Yemekler okulumuz mutfağında yapılmaktadır.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.

Ara

Öğrencilerimize il sağlık müdürlüğünden gelen yetkililer tarafından ilk yardım eğitimi verildi.

Ara

Öğretmenler günümüz kutlu olsun.